V košarico dodajte 50 za brezplačno poštnino!

Od pon. do pet. 9,00h-12,00h in 14,00h-18,00h
Jaguar car logo
Prijava
|
Trgovina

V košarici ni izdelkov.

Menu
 • Anex Mev Kite
 • Anex Mev Kite
 • Anex Mev Kite
 • Anex Mev Kite
 • Anex Mev Kite
 • Anex Mev Kite
 • Anex Mev Kite
 • Anex Mev Kite
 • Anex Mev Kite
 • Anex Mev Kite
 • Anex Mev Kite
 • Anex Mev Kite
 • Anex Mev Kite
 • Anex Mev Kite

Anex Mev Kite

Anex Mev – to je otroški voziček ustvarjen z mislijo na ergonomijo in preprosto uporabo.
Zasnovan je tako, da vas spremlja pri vseh vaših najljubših dejavnostih v življenju.
S svojim poenostavljenim oblikovalskim pristopom se Mev osredotoča na življenje onkraj starševstva in staršem zagotavlja prilagodljivost s svojo lahko zasnovo in izdelkom, ki je usmerjen v udobje.

999.00

Na voljo po naročilu

Šifra: MO-03 Kategoriji: ,
OPIS
VIDEO

Anex Mev je ustvarjen z mislijo na ergonomijo, da staršem zagotovi brezkompromisno izkušnjo med dizajnom in funkcionalnostjo.

Tehnične specifikacije;

Ergo udoben dizajn:
Voziček je oblikovan z ergonomskimi načeli, ki dajejo prednost udobju in udobju tako staršev kot dojenčka na celotnem potovanju od dojenčka do štirih let. Premišljeno oblikovan okvir in sedežna enota zagotavljata enostaven dostop do dojenčka, staršem pa nudita dovolj prostora za hojo.

EPP material;
EPP je okrajšava za ekspandirani polipropilen (Expanded polypropylene), kar je okrajšava za novo vrsto pene. EPP je polipropilenski plastični penasti material, ki je visoko kristalinični polimer/plinski kompozitni material z odličnimi zmogljivostmi. S svojo edinstveno in vrhunsko zmogljivostjo je postal najhitreje rastoča okolju prijazna nova vrsta tlačno{0}}odpornega puferskega izolacijskega materiala. EPP je tudi okolju prijazen material, ki ga je mogoče reciklirati in ponovno uporabiti. V primerjavi z EPS (ekspandiranim polistirenom) ima EPP večjo mehansko trdnost, kar močno razširi možnosti uporabe penaste plastike.

Epp Globoka košara:
EPP material je mogoče 100 % reciklirati in je lažji od standardne plastike. Zaradi trdnosti materiala EPP se uporablja tudi pri izdelavi avtomobilskih sedežev, varnostnih čelad in vozil.

Vzmetnica Sorona:
Vzmetnica je polnjena s popolnoma naravnim materialom Sorona, pridobljenim iz koruze. Ta vzmetnica ni le zračna, ampak je tudi antibakterijska in okolju prijazna. Na dotik je mehak in prijeten ter je 100% varen za otroke.

Udoben prostor za spanje:
Novorojenčki bodo uživali v sladkih sanjah v prostorni globoki košari, zahvaljujoč mehki popolnoma naravni bambusovi tkanini in brezhibno gladkemu EPP dnu. Za dodatno udobje lahko odprete ventilacijo na dnu nosilne košare.

Lastna mikroklima:
Material EPP v globoki košari se ponaša z odlično temperaturno odpornostjo in izolacijskimi lastnostmi, kar ustvarja popolno mikroklimo. Ohranja vašega malčka toplo pozimi in hladi poleti ter zagotavlja optimalno udobje skozi vse leto.

Zaščita tkanine:
Ni vam treba skrbeti za dež ali sonce – voziček ima vašega otroka prekrit z vodoodbojnim slojem >80, da ostane suh, in UV 50+ tehnologijo, ki ga ščiti pred soncem.

Enostavno odstranjevanje:
Enostavno pritisnite gumbe, da brez napora odstranite globoko košaro ali športni sedež.
Pomnilniški sistem v adapterjih bo držal gumbe vklopljene, dokler globoko košaro ali sedeža brez truda dvignete.

Nastavitev višine globoke košare in športni sedež:
Da bi zagotovili udobje za družine vseh višin, so v kompletu vključeni adapterji za višino globoke košare in športni sedež. Omogočajo vam, da po potrebi dvignete nosilno košaro in sedežno enoto za 8,5 cm.

Obračljiv športni sedež:
Športni sedež lahko namestite v obe smeri, obrnjeno proti staršem za dojenčke in obrnjeno navzven za radovedne malčke. Okvir je mogoče zložiti skupaj s sedežno enoto v obe smeri.

Nastavitve naslonjala za noge in hrbta:
Nastavljive funkcije opore za noge in hrbta vam omogočajo, da izberete želeni kot naklona in celo dosežete popoln ležeč položaj, kar zagotavlja optimalno udobje za vašega otroka.

Odstranljiv prednje varovalo:
Otroški voziček omogoča enostavno pripenjanje in odpenjanje prednje varovalo vozička z eno roko, kar omogoča hitro in enostavno na poti.

Pettočkovni varnostni pasovi:
Ramenske blazinice je mogoče enostavno nastaviti in zakleniti s pomočjo gumbov. Magnetna ključavnica zagotavlja varno namestitev pasov, medtem ko mehke ramenske blazinice zagotavljajo optimalno udobje brez ogrožanja varnosti.

Velika strehica:
Naj bo vaš malček suh in zaščiten pred nepričakovanim vremenom s strehico športnega sedeža, ki vključuje dodaten del, ki popolnoma pokrije vašega otroka.

Prezračevalni sistem:
Da bo vašemu malčku udobno in hladno, ima voziček prefinjen dihalni sistem, ki zagotavlja prezračevanje na vseh pravih mestih – od strehice in dna globoke košare do opore za noge in strehice športnega sedeža. Zračna vzmetnica, polnjena z naravnim materialom Sorona za odlično prezračevanje.

Potisni ročaj:
Poiščite popolno prileganje s tremi ergonomskimi položaji ročajev. Ne glede na vašo višino lahko z vozičkom udobno manevrirate brez težav.

Prilagodljiva kolesa:
Mehka, lahka in odporna na obrabo so ta PU kolesa zasnovana za dolgo življenjsko dobo in prilagodljivost. Brez zračnice, napolnjenih z zrakom, je enostavno vzdrževanje in brez naključnih poškodb.

Enostavno zaklepanje prednja kolesa:
360-stopinjsko vrtljiva sprednja kolesa imajo zaklepni sistem, ki omogoča, da prednja kolesa ostanejo v enem položaju s pritiskom na gumb.

Trojno blaženje udarcev:
Amortizerji vozička delujejo popolnoma usklajeno na sprednjih in zadnjih kolesih ter na okvirju, kar zagotavlja gladko in udobno vožnjo za vas in vašega malčka.

Zaščita pred nihanjem;
Sistem proti nihanju preprečuje tresljaje koles med premikanjem in zagotavlja ravno in gladko vožnjo.

Zavori sistem:
Enostavno se ustavite in odpeljete z ergonomskim zavornim sistemom vozička, ki je zasnovan tako, da je prijazen do vaših čevljev.

X-zaklep:
Samodejni zaščitni sistem varno drži okvir in preprečuje nenamerno zlaganje.
Zložen voziček lahko samostojno stoji pokonci, kar omogoča optimalno izrabo prostora in preprečuje nenamerne praske na okvirju ali nizko upogibanje, ko potujete z otrokom.
Ročaj za nošenje okvirja, ki je vključen v kompletu, omogoča udobno nošenje zloženega okvirja na rami ali v roki.

Nakupovalna košara:
Z lahkoto nosite vse svoje bistvene stvari, zahvaljujoč prostorni košari vozička z nosilnostjo 10 kg!

Teža, zunanje in notranje mere;

Globoka košara in ogrodje:
teža; ogrodje in globoka košara: 10,50kg
Sestavljen ogrodje in globoka košara; Š:59,5cm x D:106,5cm x V:123,5cm
Globoka košara:
teža: 3,30 kg
notranje mere; D:79cm x Š:33cm x V:15cm
višina z in brez adapterjev (globoka košara)
brez adapterji: 56cm , z adapterji: + 8,5cm

Športni sedež in ogrodje:
teža: športni sedež in ogrodje: 10,50kg
Sestavljen ogrodje in športni sedež: Š:59,5cm x D:106,5cm x V.114cm
Športni sedež:
Teža: 3,20 kg
notranje mere; Š:32cm x D:90cm
višina z in brez adapterjev (športni sedež)
brez adapterji: 52cm , z adapterji: + 8,5cm

Zloženo ogrodje z kolesi:
Š:59,5cm x V:30,5cm x D:74,5cm

V kompletu je:
-Ogrodje z nakupovalno košaro
-Globoka košara z zimsko prevleko
-Športni sedež
-adapterji za nastavitev višine (globoka košara in športni sedež)
-nahrbtnik
-komarnik
-dežna prevleka
-nosilni ročaj ogrodja

OPCIJA:
-Anex Avzosedež/lupinica 0+13kg
-Anex Basa-Isofix
-Adapter za lupinico

Nagrade in certifikati
Otroški vozički Anex so testirani in certificirani po evropskih standardih. Prejeli so več nagrad, ker trdo delamo, da bi vozički Anex ustrezali vsem zahtevam glede varnosti, stabilnosti in vzdržljivosti. Eli je v skladu z novim standardom EN1888:2018 in je namenjen otrokom do 22 kg teže (do 4 let).
EN 1888-1:2018+A1:2022 / EN 1888-2:2018+A1:2022

OPOMBE:barva vozička na sliki se lahko razlikuje od barv vozička v realnosti.
Dobavni rok:4-6 tednov

Anex Mev Kite
Anex Mev – to je otroški voziček ustvarjen z mislijo na ergonomijo in preprosto uporabo. Zasnovan je tako, da vas spremlja pri vseh vaših najljubših dejavnostih v življenju. S svojim poenostavljenim oblikovalskim pristopom se Mev osredotoča na življenje onkraj starševstva in staršem zagotavlja prilagodljivost s svojo lahko zasnovo in izdelkom, ki je usmerjen v udobje.

PODOBNI IZDELKI

Copyright © 2024 Jaguar car d.o.o.
cross