Avtosedež Kiddy Guardianfix pro 3 ISOFIX – od 9 do 36kg Deep Sea Green

359.00

Na voljo po naročilu

Šifra: KD13 Kategoriji: ,

Opis

Guardianfix 3
Popolna varnost
za mlade in stare.

Skupina 1/2/3
Ca. 9 mesecev – 12 let
9 – 36 kg

Zadnji v seriji Guardianfix KIDDY odlikuje poleg dokazane varnosti – prejšnji model, dosegla rezultat testa “dobro” (2,1) v testu Stiftung Warentest in ADAC – z izboljšano zaščito v primeru bočnega trka.
Guardianfix 3 izpolnjuje tudi najnovejše standardne ECE R44 / 04 (Dodatek 10) in s tem se ujemajo z najnovejšimi varnostnimi standardi.
Sedež je lahko prav po otroško prevoznika, na primer, Kiddy Evoluna i-size se uporabljajo predvsem za majhne otroke (9 – 18 kg) zagotavlja najnovejši sistem vpliva ščit iz Kiddy popolno zaščito.
Dodatne funkcije, kot so nižji položaj sedenja in do 5-krat nastavljivo nožno oporo za ne zagotavljajo le udobja, ampak tudi večjo varnost skozi optimalno prilagajanje na ergonomijo otroka.
Guardianfix 3 raste z otrokom in prilagaja popolnoma v širino in višino v velikosti otroka na. To lahko segajo od približno 9 mesecev (9 kg) do 12 let (36 kg), ki se uporabljajo.

podrobnosti o izdelku

Prilagodljiv in udoben
Guardianfix 3 lahko individualno meritve otroka telo prilagodi. Za mlajše otroke, se sedež uporablja s sedežne blazine in lovilnika.
Pri starejših otrocih, se lahko višina in širina nastavljiva naslonjala in nastavljiv opornik prilagodi optimalno.

Nov sistem vpliva blazine
Še posebej pri majhnih otrocih glave in vratu v nesreči ali nenadnega zaviranja manevri so zelo ranljivi, saj je glava v primerjavi z ostalim telesom sorazmerno večji in težji kot pri odraslih.
V nesreči, ščit vpliv absorbira energijo, ki se pojavljajo in deluje kot zračna blazina. Posebna oblika pa omogoča, da “odmotavanje” v zgornji del telesa otroka, kar zagotavlja nizko obremenitev na vratu.

Maksimalna zaščita bočni trk
material, ki absorbira energijo visokozmogljiva “Med Glavnik 2” se uporablja v občutljivem glave in ramen, da bi zaščitili to občutljivo območje otroka izredno dobro.

Kiddy Shock Absorber
Sedež Otrok je vedno pritrjen v avto z 3-točkovnim sistemom varnostnega pasu vozila.
Ta sistem pa je bil zasnovan za odrasle. Kiddy Amortizer absorbira energijo, ki deluje na 3-točkovni pas in varuje otroka do nesreče ali nenadnega zaviranja.

real Buckle
Usmerjanje pas je navedeno v rdeči barvi omogoča ne le upogibanje, ampak tudi nepravilno delovanje temeljito.

K-fix priključki +
Sedež se lahko enostavno določi z quick-fix k + priključki s sistemom ISOFIX v vozilu. Optimiziran + Sistem k popraviti tudi omogoča,
da se premaknete sedež vstran, tako da je v nesreči poleg energije bočni udarca absorbira. Večji, individualno nastavljiv kot nagiba omogoča otroku sproščeno in udoben položaj sedenja,
še posebej na dolgih potovanjih. V avtomobilih brez Isofix lahko propadel tudi k-fix + priključki.

Primerna je za potovanja z letalom
Ta otroški sedež ima TÜV Rheinland in
dobimo Luftfahrtbundesamt uradne potrditve letal.
Po let na dopustu, tako da lahko uporabite tudi otroški sedež, vloženo v najem avtomobila na cilj in imajo kakršno koli kompromis o varnosti.

Barve in modeli
Zbiranje 2017 ne pojavi le v modernih barvah, vendar je označen s srebrom obarvani aplikacijah. Povečano udobje, nova, mehka, podložen material v območju sedeža in glave.
Naslednji vrhunec je vzorec snovi: Pike predstavljajo Morse pomeni, da izražajo posebno sporočilo: “. Kiddy – imamo radi naše otroke” Unique in nezamenljiva!

Ustreza to sedež v avtu?
Guardianfix 3 je primeren za vsak avto. To ustreza za vse vrste vozil in za vsako kategorijo pasu, ki je enostaven za sponke in zagotavlja varnost za vašega otroka.

Inženirstva v Nemčiji
Ta produkt je bil zasnovan in oblikovan v Nemčiji.

dobava:3-6 tednov