V košarico dodajte 50 za brezplačno poštnino!

Od pon. do pet. 9,00h-12,00h in 14,00h-18,00h
Jaguar car logo
Prijava
|
Trgovina

V košarici ni izdelkov.

Menu
  • Nega za dojenčka, mamico Organska sveč, Mummy Loves New baby
  • Nega za dojenčka, mamico Organska sveč, Mummy Loves
  • Nega za dojenčka, mamico Organska sveč, Mummy Loves
  • Nega za dojenčka, mamico Organska sveč, Mummy Loves
  • Nega za dojenčka, mamico Organska sveč, Mummy Loves

Sveča Organics Mummy Loves BEAUTIFUL

Vse MUMMY LOVES ORGANICS sveče so ročno izdelane v Angliji mesto Harrogate.
Niso le navadne sveče, temveč imajo tudi zdravilne učinke, ker se naravni sojin vosek in eksotično maslo stopita do telesne temperature, ko se prižge sveča.
Lahko jo uporabite kot masažno olje.Vsaka sveča je edinstvena in ustvarja lep naravni vonj in se lahko uporablja kot masažno olje.
Sveče imajo čisto zgorevanje brez kakršnih koli odpadkov.
Uporablja se 100% bombažni stenj in čisto eterično olje.

-50%

19.50

1 na zalogi (se lahko naroči)

Kategorije: , ,
OPIS

BEAUTIFUL (Lepota)
Luksuzna sveča z vonjem Palma Rosa , mandarine in kadila, katere vonj pomaga razbremeniti stres in preprečiti pojav strij v nosečnicah.
To je zelo posebna in večnamenska terapevtska sveča. Ko sije, ustvari prijeten vonj in vse napetosti dneva se raztopijo.
Čudovita mešanica naravnega sojinega voska in eksotičnega masla ter v kombinaciji z eteričnimi olji kadila in Palma Rosa je idealna za lajšanje stresa in utrujenega telesa in duha.
Eterično olje Palma Rosa je odlično dragoceno olje, ki ima fantastične učinke na kožo. Dokazano je, da pomaga pri staranju, ima pomlajevalne učinke in je primeren za vse vrste kože.
Ta eterična oljna sveča je odlična ne samo za preprečevanje brazgotin in strij, ampak tudi za njihovo zmanjšanje.
Naredite vročo kopel, prižgite to čudovito svečo in uživajte. Ugasnite svečo, počakajte dve minuti, nato na površino telesa, ki potrebuje zdravljenje, uporabite topel, tekoči vosek za aromaterapijo.
Masiramo po prvem trimesečju po trebuhu in brazgotinah

kadilo
Kadilo je znano, za lajšanje živčne napetosti, pomaga pri sprostitvi. Eterično olje ima vlažilne lastnosti, ki pomagajo pri gladkem videzu kože.

Mandarin
Mandarsko olje osvežuje telo, očisti srce in kožo osvetljuje. Spodbuja rast novih celic in tkiv, ki dajejo pomlajujoč učinek.

Palma Rosa
Eterično olje te posušene limonske trave ima hidratantne lastnosti, pomaga pa tudi pri sproščanju mišic, boju proti depresiji, utrujenosti in živčnosti.

Prižgite svečo za 30 minut, da uživajo čudovito aromo in omogoča, da se oblikuje terapevtski bazen olja,
upihnil in pustimo, da se ohladi za 2 minuti.
Namažite čudovita topla dišavna olja nad katerim koli delom telesa, ki potrebuje zdravljenje.

Sveča Organics Mummy Loves BEAUTIFUL
Vse MUMMY LOVES ORGANICS sveče so ročno izdelane v Angliji mesto Harrogate. Niso le navadne sveče, temveč imajo tudi zdravilne učinke, ker se naravni sojin vosek in eksotično maslo stopita do telesne temperature, ko se prižge sveča. Lahko jo uporabite kot masažno olje.Vsaka sveča je edinstvena in ustvarja lep naravni vonj in se lahko uporablja kot masažno olje. Sveče imajo čisto zgorevanje brez kakršnih koli odpadkov. Uporablja se 100% bombažni stenj in čisto eterično olje.

PODOBNI IZDELKI

Copyright © 2022 Jaguar car d.o.o.
cross