V košarico dodajte 50 za brezplačno poštnino!

Od pon. do pet. 9,00h-12,00h in 14,00h-18,00h
Jaguar car logo
Prijava
|
Trgovina

V košarici ni izdelkov.

Menu
  • Anex Nahrbtnik za očeta in mamo
  • Anex Nahrbtnik za očeta in mamo
  • Anex Nahrbtnik za očeta in mamo

Nahrbtnik za očeta in mamo

Nahrbtnik za očeta in mamo je narejen v originalnem slogu ANEX.
Izdelan je iz neoprena, ta material je vodoodporen in praktičen v uporabi. Nahrbtnik je multifunkcionalen, ima dovolj prostora, ki je organiziran z več žepom, zunanji žep ima zadrgo za enostavno odpiranje, ta žep je zasnovan za potrebne stvari, ki jih je mogoče enostavno dostopati brez odpiranja nahrbtnika.
Za dolge poti in izlete je nepogrešljiv pripomoček in se uporablja kot nahrbtnik. Ročaji so univerzalni in nastavljivi po dolžini.
Čistimo ga z vlažno krpo.
Kot dodatek ima praktičen ročaj, ki se lahko s pomočjo Anex kavlja namesti na ročaj otroškega vozička.
Kavelj ni vštet v ceno

-40%

38.40

2 na zalogi (se lahko naroči)

OPIS
Nahrbtnik za očeta in mamo
Nahrbtnik za očeta in mamo je narejen v originalnem slogu ANEX. Izdelan je iz neoprena, ta material je vodoodporen in praktičen v uporabi. Nahrbtnik je multifunkcionalen, ima dovolj prostora, ki je organiziran z več žepom, zunanji žep ima zadrgo za enostavno odpiranje, ta žep je zasnovan za potrebne stvari, ki jih je mogoče enostavno dostopati brez odpiranja nahrbtnika. Za dolge poti in izlete je nepogrešljiv pripomoček in se uporablja kot nahrbtnik. Ročaji so univerzalni in nastavljivi po dolžini. Čistimo ga z vlažno krpo. Kot dodatek ima praktičen ročaj, ki se lahko s pomočjo Anex kavlja namesti na ročaj otroškega vozička. Kavelj ni vštet v ceno

PODOBNI IZDELKI

Copyright © 2022 Jaguar car d.o.o.