Otroška kolesarska prikolica Croozer KID PLUS 2

999.00

Na voljo po naročilu

Opis

Prikolica za kolo Croozer Kid je praktična in obenem enostavna za uporabo. Uporabljate jo lahko kot tekaški voziček (jogger), kot otroški voziček ali kot kolesarsko prikolico. V tem 3-v-1 paketu je vključeno vse potrebno.

3 v enem: tekaški voziček, prikolica za kolo, otroški voziček – brez doplačila!

Kakovost življenja. Vsak dan. Ne bo vam jasno, kako ste do sedaj lahko shajali brez njega. S Croozerjem lahko izkusite svobodo, z njim odkrivate naravo, se zabavate in ostajate v formi. Ta užitek stane manj, kot morda mislite. Koristil bo vam in vašim otrokom!

Pojdite in se zabavajte! Otroci naravnost obožujejo vožnjo s Croozerjem. Celo dojenčki se v njem počutijo kot doma, zaščiteni pred vetrom in drugimi vremenskimi vplivi ter s super razgledom. In za sedežem je vedno dovolj prostora za malico, igrače in še kaj. V dvoje je lepše.

Sprostite se in uživajte! Kakovost, dizajn in tehnologija v pišu vetra.
Croozer združuje domiselne tehnične rešitve s privlačnim izgledom. Enostavna konstrukcija je eden izmed razlogov, da se nanj lahko vedno zanesete. Je zmogljiv, praktičen in izredno mobilen – v veselje vam in vsej vaši družini.

Vas skrbi varnost? Nizko težišče zagotavlja varno vožnjo. Vaš otrok udobno sedi v svojem sedežu v povečani kabini, popolnoma zaščiten s 5-točkovnim varnostnim pasom in robustnimi aluminijastim ogrodjem. Podaljšana držala podvojijo varnost, za vsak slučaj …

Eno- ali dvosedežna različica? Odločitev je vaša. Tudi če morda še ne načrtujete povečanja družine, je dvosedežna različica pogosto prava izbira. Zagotavljamo vam, da kandidatov za drugi sedež ne bo nikoli težko najti. Podvojite zabavo!

Vzmetenje: Croozer Airpad® vzmetenje je narejeno iz patentiranega elastomera Sylomer®, sestavljen iz mikro zračnih žepkov, ki maksimalno absorbirajo udarce in tresljaje ter tako omogočajo optimalno udobje pri vožnji tako za dojenčke in malčke kot za psa ali prtljago. S samodejnim prilagajanjem in blaženjem čisto vsakega tresljaja preprečuje poskakovanje prikolice in zagotavlja varno ter prijetno vožnjo.

Set vsebuje;
  •  voziček z dvema kolesoma
  •  sprehajalni set (priklop in majhne sprednje kolo)
  •  tekaški set (dodatno sprednje kolo in dva priklopa)
  •  kolesarski set (dodatni priklop in dva nastavka za dve kolesi)
  •  varnostno zastavico
Za varnost poskrbi;
  •  5-točkovni sedež
  •  odsevna telesa spredaj in zadaj
  •  vidna varnostna zastavica
  •  sistem, ki preprečuje, da bi se prikolica prevrnila
  • Odsevniki spredaj in zadaj

Tehnični podatki;

Okvir: aluminijast okvir z odbijačem
Barva; modra
Voziček; 17,1 kg
D X Š X V sestavljen: 112 x 90 x 87 cm
D X Š X V zložen: 106 x 86 x 28 cm
Zmogljivost teže: 45 kg
Kolesa 20 “z odbojno črto
Kolesarski voziček: 6 “kolo
Jogger kolo: 16 “kolo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Otroška kolesarska prikolica Croozer KID PLUS 2”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja