V košarico dodajte 50 za brezplačno poštnino!

Od pon. do pet. 9,00h-12,00h in 14,00h-18,00h
Jaguar car logo
Prijava
|
Trgovina

V košarici ni izdelkov.

Menu
  • Termo nastavek za steklenico za otroški voziček
  • Termo nastavek za steklenico za otroški voziček

Termo nastavek za steklenico

Opis
Termo nastavek za steklenico je izdelan iz trajnih termo materialov brez škodljivih snovi, je varen za uporabo. Toplotna izolacija vam omogoča, da hranite pijačo pri želeni temperaturi do 4 ure.

Glavni material je eko usnje, odporen na obrabo in nepremočljiv. Notranja površina ima podlogo, lahko preprosto počistite neželeno umazanijo.
Termo nastavek za steklenico je pritrjena z varno zadrgo, ne dovoli, da se po naključju odpira, tako zagotavlja toplotno izolacijo.
Termo nastavek za steklenico lahko visi na ročaju vozička, ali pospraviš v nahrbtnik-torbo ali ga nosite v rokah zaradi priročnega ročaja.

Značilnosti
Priporočena starost: od rojstva
Zgornji material: eko usnje
Material toplotne izolacije: polietilen iz pene
Material za podlogo: 100% poliester
Dimenzije: 20 × 12 cm

41.00

2 na zalogi (se lahko naroči)

OPIS
Termo nastavek za steklenico
Opis Termo nastavek za steklenico je izdelan iz trajnih termo materialov brez škodljivih snovi, je varen za uporabo. Toplotna izolacija vam omogoča, da hranite pijačo pri želeni temperaturi do 4 ure. Glavni material je eko usnje, odporen na obrabo in nepremočljiv. Notranja površina ima podlogo, lahko preprosto počistite neželeno umazanijo. Termo nastavek za steklenico je pritrjena z varno zadrgo, ne dovoli, da se po naključju odpira, tako zagotavlja toplotno izolacijo. Termo nastavek za steklenico lahko visi na ročaju vozička, ali pospraviš v nahrbtnik-torbo ali ga nosite v rokah zaradi priročnega ročaja. Značilnosti Priporočena starost: od rojstva Zgornji material: eko usnje Material toplotne izolacije: polietilen iz pene Material za podlogo: 100% poliester Dimenzije: 20 × 12 cm

PODOBNI IZDELKI

Copyright © 2024 Jaguar car d.o.o.
cross