V košarico dodajte 50 za brezplačno poštnino!

Od pon. do pet. 9,00h-12,00h in 14,00h-18,00h
Jaguar car logo
Prijava
|
Trgovina

V košarici ni izdelkov.

Menu
  • Otroški voziček Tutis Viva life Luxury Emerald 064-01
  • Otroški voziček Tutis Viva life Luxury Emerald 064-02
  • Otroški voziček Tutis Viva life Luxury Emerald 064-03
  • Otroški voziček Tutis Viva life Luxury Emerald 064-04
  • Otroški voziček Tutis Viva life Luxury Emerald 064-05
  • Otroški voziček Tutis Viva life Luxury Emerald 064-07
  • Otroški voziček Tutis Viva life Luxury Emerald 064-08

Viva Life 3 Luxury, Emerald

Tutis Viva Life Luxury, to je otroški voziček za aktivne starše. Luxury je novi model 2021 otroških vozičkov Tutis, prefinjenega sloga, enostavne funkcionalnosti, kakovostni materiali in s svojim sijajem eko usnja bo razveselil vsakega starša in pritegnil pogleda vsakega ki ga vidi na poti.

740.00

Na voljo po naročilu

Šifra: 064 Kategorije: , ,
OPIS
VIDEO

Edinstvena kombinacija vrhunskih materialov in popolnoma usklajenih modnih barv takoj daje visok nivo vozička. Vozne lastnosti so v celoti skladne tudi s premium vozički, tudi najzahtevnejši starši bodo cenili njegovo okretnost. In zahvaljujoč odličnih terenski sposobnosti lahko premagate vsak zahtevni teren, ne da bi vas skrbelo otrokovo občutljivo spanje.

Globoka košara;
ima termoregulacijo, ki ustvarja optimalno mikroklimo v vsakem vremenu, zagotavlja dobro kroženje zraka in preprečuje kopičenje odvečne vlage.
Globoka košara je najvarnejša posteljica za vašega malčka. Zasnovana z uporabo toplotne tehnologije, ščiti vašega dojenčka pred nenadnimi spremembami temperature, zagotavlja varnost in je zelo lahka. Zaradi tehnologije TermoCot™ je globoka košara bolj odporna na toploto kot običajna plastična globoka košara, kar zagotavlja, da je vašemu otroku prijetno v hladnem in toplem vremenu.
Če vas pozimi na sprehodu ujame slabo vreme lahko globoko košaro zaprete s prednjim pregrinjalom, ta pa ima okno, tako imate otroka vedno na očeh. Strehica je velika, tako vašega malčka zaščitite pred soncem, mrazom, vetrom. Na vrhu strehice ima mrežico za prezračevanje v poletnih dneh.

Športni sedež;
je udoben, prostoren in visok. Otroci v zimskem času, ko so bolj oblečeni kot je zimska vreča, kombinezon.., se zlahka prilega sedežu in mu je udobno. V ceno je všteta prevleka za noge, ki otroka ščiti pred slabim, hladnim vremenom. Velika strehica, ki ščiti otroka pred soncem, vetru, mrazu, megla, v poletnih dneh se odpre prezračevali kanal (mrežica), ki bo v poletnih vročih dneh krožil čisti zrak. Športni sedež je ustvarjen za udobje in varnost otroka in tudi za udobje in brezskrbnost staršev.

Ogrodje;
lahko in zanesljiv ogrodje vozička, ki se enostavno in hitro zloži, tudi s športnim sedežem. Voziček se odlično pokaže na vseh terenih, nastavljivo amortizer, ki se prilagodi vašim potrebam in udobju vašega malčka. Dodatno mehkobo ustvarjajo kolesa Real Gel, ki so brez zračnice in ni mogoče predreti.

V ceno je všteto;
ogrodje
4x kolesa Real Gel
nakupovalna košara
globoka košara s prednjim pregrinjalom
športni sedež s prednjim pregrinjalom
torbica
dežna zaščita
komarnik
nastavek za steklenico

Mere;
• Notranje dimenzije globoke košare: 86 × 37 cm
• Teža globoke košare: 3,7 kg
• Notranje mere športni sedež: 95 × 39 cm
• Teža športni sedež: 5,3 kg
• Teža ogrodja + koles: 7,9 kg
• Mere zloženo ogrodje: 75x59x36 cm

OPOMBE: Barve vozičkov na sliki se lahko razlikujejo od barv vozičkov v realnosti.
Dobavni rok: 4-6 tednov

Viva Life 3 Luxury, Emerald
Tutis Viva Life Luxury, to je otroški voziček za aktivne starše. Luxury je novi model 2021 otroških vozičkov Tutis, prefinjenega sloga, enostavne funkcionalnosti, kakovostni materiali in s svojim sijajem eko usnja bo razveselil vsakega starša in pritegnil pogleda vsakega ki ga vidi na poti.

PODOBNI IZDELKI

Copyright © 2022 Jaguar car d.o.o.