+386 (0)41 615 069
info@jaguarcar.si
Od pon. do pet. 9,00h-12,00h in 14,00h-18,00h

Dodajte 50.00 za brezplačno poštnino!

Jaguar car logo
Prijava
|
Trgovina

V košarici ni izdelkov.

Menu
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet
 • Otroški Voziček X-lander City 2v1 Dusk violet

X-lander City, Dusk violet

X-CITY najlažji mestni otroški voziček,
gibčen in enostaven za zlaganje. Mini različica vozička 2in1, prilagojena potrebam vašega otroka od prvih dni njegovega življenja. Zelo oblikovan, zelo kompakten, ko ga zložite in ne potrebuje odvzema sedeža.

524.00

Na voljo po naročilu

OPIS
VIDEO

Lahek, gibčen med vožnjo, olajša vsakodnevno gibanje z malenkostmi po mestu, hkrati pa mu zagotavlja varnost in največje udobje. Zahvaljujoč aluminijasti konstrukciji in visoki tehnologiji EVA platišč, odpornih na predrtje. Opremljeni s posebno gumo zmanjšujejo vibracije med vožnjo, odlično absorbirajo in blažijo udarce. Vse zaradi udobja in miru majhnega otroka. Zahvaljujoč temu so starši lahko prepričani, da bo sprehod do mesta ali parka miren in prijeten čas. Najpomembneje je biti skupaj od vsega začetka. Zato ima X-Cite vse, kar potrebujete za prve sprehode z dojenčkom. Zelo velika nastavljiva nakupovalna košara, ki lahko sprejme manjše ali večje nakupe, otrokove stvari, vse vrste potrebnih stvari. Po potrebi lahko povečate njegovo velikost.

To je čeden, a hkrati neverjetno praktičen in funkcionalen voziček za vsak čas dneva. V njegovo oporo za noge smo postavili LED ploščo, ki zagotavlja vašemu otroku in še večjo varnost in vidnost po temi. Z X-Cite so občutno izboljšali blaženje prednjih koles. Predstavljena tehnološka rešitev je vplivala na gladkost in enostavnost upogibanja prednjih koles, nova, mehka blazina pa je opazna pod pritiskom od zgoraj. Zahvaljujoč temu voziček tudi z majhno težo gladko premaga ovire. Otroški voziček X-Cite se bo zaradi uvedenih sprememb, ki je mestni model, spopadel z neenakomernim pločnikom ali luknjo v pločniku. Nova rešitev ne vpliva na težo tega lahkega vozička. Izvedeno izboljšanje izboljšuje udobje vožnje z vozičkom in bo v veliki meri absorbiralo neravne površine. Nova blazina je tehnološki korak, zaradi katerega X-Cite izpolni vsa pričakovanja, ki jih starši pričakujejo.

Ali je sedež “počivalnik” zdrav za otroka?

Voziček s sedežem “počivalnik” je ena izmed vse bolj priljubljenih rešitev na vozičkih. Pogosto se starši sprašujejo, ali je otroku udobno in ali dobro vpliva na oblikovanje njegove silhuete in razvoj.
Poskusili bomo odgovoriti na te dvome:
Sedež “počivalnik”, ni nič drugega kot fotelj s sedežem in naslonom, ki sta povezana pod fiksnim kotom. Sedež lahko nagnete v ležeči položaj tako, da hkrati namestite naslonjalo in sedež. Sedež ima oporo za noge, ki je nastavljiv in se lahko prilagodi otrokovemu položaju. Pogosto se starši sprašujejo, ali otrok v vozičku v sedežu počivalnik udobno spi v hrbtnem položaju. In tukaj predlagamo. Spanje na hrbtu je edini možen položaj za spanje vašega otroka na sprehodu. Otrok, ki je privezan, v tem položaju zaspi. Ne glede na to, ali ima voziček sedež v počivalniku ali ne.

Mnenje fizioterapevta. “Dr. Stanisław Faliszewski,

“Sedež počivalnik zagotavlja ustrezno udobje pri razporejanju telesne teže in tako omogoča pravilno obliko krivin hrbtenice in pravilno vpliva na kolčne sklepe. Poleg tega pri otrocih, ki občasno opazijo povečanje raztezne napetosti v spodnjih okončinah, položaj v upogibnem položaju pravilno vpliva na njegovo zmanjšanje, z drugimi besedami gre za položaj, ki zavira odvečno napetost. Tu je treba omeniti, da je otrokov fiziološki položaj spanja položaj na hrbtu, v prvih šestih mesecih zaradi kolčnih sklepov ni priporočljivo spati na boku. ”

Značilnosti X-CITY;

Strehica; Popolna zaščita vašega malčka, raztezna prostrana z vizirjem omogoča popolno zaščito telesa malega vozička pred vetrom, dežjem ali žgočim soncem. Tudi če se odloči, da bo med vožnjo zaspal, in sedež razgrnemo, da se uleže, bo strehica pokrila skoraj vse. Strehica ima prezračevalno mrežico, ki omogoča pretok zraka v vozičku, odvisno od zunanje temperature in vremena. Nepogrešljiv predvsem v vročih dneh, močnem soncu ščiti malčka, povečuje njegovo udobje med sprehodi. Deluje tudi kot okno za predogled, ko se otrok vozi obrnjen naprej.
Prilagodljiva nakupovalna košara; je odprta košara z možnostjo povečanja, kar pomeni, da lahko v njej brez omejitev prevažamo dojenčka in svoje stvari. Kot vemo, je prvih običajno veliko.

LED diode; Večja vidnost, večja varnost. Kot ena prvih na poljskem trgu smo uvedli dodatne diode v podstavek za voziček. Majhnemu potniku zagotavljajo največjo varnost. Njihova pulzirajoča svetloba vam omogoča, da voziček vidite z veliko večje razdalje kot tradicionalni reflektorji. To je izredno pomembno med sprehodi zvečer, ko z otrokom potujemo ob cesti ali po slabo osvetljeni cesti. Tri baterije R44 so enostavne za vzdrževanje. To poveča vidljivost vozička za do 50 m.
Športni sedež se obrača v obe smeri vožnje; Lahko ga kadar koli zasukate in otroku zagotovite potreben stik z vami. Še posebej dojenčki, ki se pri presaditvi iz globoke košare v športni sedež zaradi pomanjkanja pogleda staršev počutijo negotovo. Zato je tako pomembno, da obrnemo sedež, tudi med sprehodom, ko gremo na sonce ali ko želimo imeti enostaven dostop do otroka.

Športni sedež “počivalnik” ; Za zdravo hrbtenico vašega dojenčka. Sedež počivalnik je nastavljiv v treh položajih. V vsakem od njih je kot med sedežem in naslonom nespremenjen, kar pomeni, da ne obremenjuje ledvenega dela malčka. Po mnenju ortopedskih zdravnikov sedeži z počivalnikom pozitivno vplivajo na otrokov razvoj, zlasti na hrbtenico in kolčne sklepe. Zagotavljajo primerno udobje sedenja s pravilno razporeditvijo telesne teže malčka in tako omogočajo pravilno obliko krivin hrbtenice.
Enostavno in hitro zlaganje; Zlaganje vozička brez uporabe sile. Intuitivni sistem zlaganja okvirja ga tudi prepreči, da bi se slučajno razvil. Po pritrditvi ga lahko povlečete kot kovček na kolesih, ne da bi vam bilo treba nositi in po nepotrebnem obremenjevati hrbtenico. Še pomembneje je, da se voziček gladko zloži skupaj s sedežem.

Teleskopski ročaj iz Eko usnja; Nastavljiv ročaj vozička je nujen za njegovo udobno vožnjo v vsaki situaciji. Ročaj lahko z enim gibom roke prilagodite sebi in svoji višini, s pritiskom na gumb. Ročaj je oblečen iz eko usnja, tako da ne zagotavlja le lepega in močnega oprijema, predvsem pa ga je enostavno vzdrževati in čistiti.

UV50+ tkanina; Ena od predpostavk pri oblikovanju otroških vozičkov je največja skrb za varnost in zdravje otrok. Vse tkanine v vozičkih imajo najvišjo zaščito pred prepustnostjo sonca UV50. Zahvaljujoč tej zaščiti škodljivo, močno sevanje ne pride v globoko košaro in športni sedež. Izvlečni nadstrešek UV50 skoraj v celoti zajema otroka, ki sedi v vozičku, skrbi za njegovo zdravje in ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki.

Ojačani šivi; Trdnost, kakovost in dober slog. Dvojno ojačani šivi na sedežu ne samo zagotavljajo njegovo trdnost, ampak tudi zagotavljajo višjo kakovost, hkrati pa ohranjajo njegov estetski videz. Okrepitev sedeža izhaja iz dejstva, da je tako kot podstavek za voziček še posebej izpostavljen izkoriščanju. Vendar pa je za vašega otroka predvsem to, da poveča udobje vožnje z vozičkom.

Globoka košara X pram;

Elegantna, udobna in funkcionalna globoka košara. To, kar izstopa od drugih izdelkov na trgu, je, da vsebuje veliko premišljenih rešitev, ki bodo vašemu malčku omogočile brezskrbno spanje. To je globoka košara, ki bo zagotovo izpolnila pričakovanja vsakega starša.

Nastavljivo naslonjalo; S pomočjo zunanjega jermena lahko globoko košaro dvignete v sedeči položaj. To je izjemno koristna funkcija, zlasti za otroke z gastroezofagealno refluksno boleznijo. Ta postavitev globoke košare je odlična tudi za nošenje nekaj mesecev starih dojenčkov, ki še ne morejo sedeti sami. Na ta način lahko opazujejo, kaj se dogaja okoli njih, in z očmi vzpostavijo stik z očmi. Tako pomembno v prvih mesecih življenja.

Čistoča in higiena; Globoka košara ima penasto žimnico, ki jo je za razliko od kokosove vzmetnice lažje očistiti. Vzmetnice s kokosom ali ajdo v sestavi so zelo pogosto izpostavljene razvoju pršic ali hroščev ter z večjo vlažnostjo plesni in gliv. V kompletu je tudi odstranljiva bombažna rjuha. Uspešno jih lahko operemo v pralnem stroju. Priporočamo pa, da vzmetnico operete z roko. Notranjost gondole je pritrjena z Velcro. V primeru umazanije ga je mogoče enostavno odstraniti in oprati.

Zimska zaščita; je tesno nameščena na globoki košari zahvaljujoč magnetom bosta tako sestavljanje kot demontaža brezšumna. To je še posebej pomembna funkcija, če nočete prekiniti spanja dojenčka.

Strehica globoke košare; ima prezračevalno mrežico. Opremljen je s tihim mehanizmom, ki omogoča nemoteno in hitro montažo strehice.

Nosilni ročaj; aluminijast, profiliran in ergonomski ročaj, ki omogoča udobno nošenje globoke košare.

Priložena je dežna zaščita in mreža proti komarjem

UV50 tkanina

Teža in mere;

Ogrodje s športnim sedežem
teža: 10,8kg
D x V x Š; 78-88 x 94-104 x 59cm

Ogrodje;
teža:6,7kg
D x V x Š; 78-88 x 94-104 x 59cm

Zloženo ogrodje
Teža: 6,7kg
D x V x Š; 86 x 32,5 x 59cm

Globoka košara
Teža: 4,8kg
Zunanje mere
D x V ; 83 x 61cm

Notranje mere
D x V x Š; 78 x 20 x 31cm

V ceno všteto:
-Ogrodje z nakupovalno košaro
-Športni sedež
-Zimska zaščita za noge
-komarnik
-Globoka košara + zimska zaščita, komarnik , dežna zaščita

OPOMBE: Barve vozičkov na sliki se lahko razlikujejo od barv vozičkov v realnosti.

Dobavni rok: 4-6 tednov

X-lander City, Dusk violet
X-CITY najlažji mestni otroški voziček, gibčen in enostaven za zlaganje. Mini različica vozička 2in1, prilagojena potrebam vašega otroka od prvih dni njegovega življenja. Zelo oblikovan, zelo kompakten, ko ga zložite in ne potrebuje odvzema sedeža.

PODOBNI IZDELKI

Copyright © 2021 Jaguar car d.o.o.