+386 (0)41 615 069
info@jaguarcar.si
Od pon. do pet. 9,00h-12,00h in 14,00h-18,00h

Dodajte 50.00 za brezplačno poštnino!

Jaguar car logo
Prijava
|
Trgovina

V košarici ni izdelkov.

Menu
  • Otroški Voziček X-lander Move 2v1 Astra black
  • Otroški Voziček X-lander Move 2v1 Astra black
  • Otroški Voziček X-lander Move 2v1 Astra black

X-lander Move, Astra black

X-Move najbolj varen od otroških vozičkov, ki otroku zagotavlja udobje in varnost med sprehodi po težavnih terenih. Varnostmi pasovi, prilagojeni njegovi višini, kolesa z zračnico, mu zagotavljajo izjemno udobje in zaščito v mestu in na zahtevnih poteh. Ogrodje vozička se enostavno na majhno zloži tako da gre tudi v manjši prtljažnik vozila. Na podnožju vozička so vgrajene LED luči, tako ste v poletnih večerih, jeseni in pozimi ko je tema po 16h in slabo osvetljeni cesti bolj vidni in varni.
X-Move je terenski otroški voziček, vodilni model X-landera. Zanesljiv, neuničljiv in zelo trpežen. Vse o njem je “najboljše”.

619.00

Na voljo po naročilu

OPIS
VIDEO

Največja, z največjo strehico, z največjim sedežem, z najmehkejšim amortizerji, z največjo nakupovalno košaro. Ne boji se nobene luknje ali neravnega pločnika, saj ima mehko amortizacijo in štiri kolesi na zračnico. Kljub veliki velikosti se okvir hitro in zelo gladko zloži. Poleg tega lahko kolesa odstranite z eno potezo in brez kakršnega koli truda. Okvir ima pritrdilno zaponko, ki preprečuje, da bi se okvir razpel.
X-Move bo premagal vse terene in morebitne neravnine. Preizkušeno na kateri koli površini, od peščenih plaž do gorskih območij. Ležaji, kakovostna kolesa zagotavljajo gladko, lahkotno gibanje.
Njegov sprehajalni sedež je lahko obrnjen naprej in nazaj. To je pomembno za otroke, ki so še majhni in so prišli iz globoke košare.
Vsi elementi vozička so izdelani iz najkakovostnejših surovin. Zahvaljujoč temu X-Move uživa sloves neuničljivega vozička. Tkanina UV 50, ki je neprepustna za sončno svetlobo, zahvaljujoč temu, da njena zelo velika, povečana strehica, lahko skoraj v celoti zaščiti otroka pred žarečim soncem. Zaradi večje varnosti skupnih sprehodov imajo modeli X-lander LED ploščo v naslonjalu za noge, kar poveča vidnost vozička po temi.

Značilnosti X-Move;

Napihljiva kolesa: Voziček gladko premaga neenakomerna tla. Zahvaljujoč njim je X-Move, tudi na najtežjih površinah, resnično lahek in varen. In vibracije in udarci se ne prenesejo na otroka. Kolesa z zračnico absorbirajo cestne nepravilnosti in se gladko valjajo po njej. Kot nalašč za izlete z malčkom na območja zunaj mesta, so super na neravnih pločnikih. Pod pogojem, da se vzdržuje ustrezen tlak v kolesih.
Športni sedež se obrača v obe smeri vožnje: Zagotavljanje otrokovega očesnega stika s staršem, ni le praktična rešitev, ampak predvsem bližina, ki jo potrebuje vaš otrok. Lahko ga kadar koli zasukate in otroku zagotovite potreben stik z vami. Še posebej dojenčki, ki se pri presaditvi v športni sedež počutijo tesnobno. Zaradi pomanjkanja pogleda staršev se počutijo negotovo. Sedež lahko preusmerimo tudi med sprehodom, ko gremo na sonce ali ko želimo imeti otrokom enostaven dostop.
LED diode; Večja vidnost, večja varnost. Kot ena prvih na poljskem trgu so uvedli dodatne LED diode v podstavek za voziček. Majhnemu potniku zagotavljajo največjo varnost. Njihova pulzirajoča svetloba vam omogoča, da voziček vidite z veliko večje razdalje kot tradicionalni reflektorji. To je izredno pomembno med sprehodi zvečer, ko z otrokom potujemo ob cesti ali po slabo osvetljeni cesti. Tri baterije R44 so enostavne za vzdrževanje (niso priložene). To poveča vidljivost vozička za do 50 m.
Strehica: Enostaven za uporabo, otroku zagotavlja popolno zaščito. Učinkovita zaščita vašega otroka pred vetrom, dežjem ali soncem. Prilagodljiv glede na vaše potrebe, lahko povečate tako, da hitro odvijete zadrgo. Ko se odvije, popolnoma pokrije otrokovo telo, prilagaja se njegovim potrebam. Tako deluje tudi, ko naš dojenček spi, in ustvari osamljeno mesto, da lahko mirno spi.
Prilagodljiva nakupovalna košara; Zmogljiva in enostavno dostopna košara. Vsak izhod z otrokom pomeni, da vzamete s seboj nešteto potrebnih stvari. Vsakodnevno nakupovanje je pogosto plus. Košarica se zato prilagodi vsebini, kadarkoli jo lahko povečate.
Komarna mreža v podstavku za noge: Zagotavljanje udobnega sprehoda za malčka vstavili so mrežo proti komarjem v podstavek za noge, kar daje možnost pritrditve na otroški voziček med sprehodom po parku ali gozdu. Kjer koli je vaš malček izpostavljen pikom žuželk. Popolno prilega okvirju vozička, pokriva vsako vrzel. Mreža proti komarjem zagotavlja varnost otroka, zlasti ko spi na svežem zraku. Mreža ustvarja nekakšen prijeten šotor, v katerem se počuti samozavestno. Zasnovan je tako, da zagotavlja neprekinjen pretok zraka kljub popolni tesnosti.
Pet točkovni varnostni pas; Prilagojen velikosti otroka zaradi njegove visoke varnosti. Gre za sistem za pritrditev pet točkovni varnostni pas z zaponkami. Zahvaljujoč tej pritrditvi ni možnosti, da bi se otrok lahko osvobodil ali izpadel. Tako v celoti zagotavljajo njegovo stabilnost in zaščito. Pasove lahko namestite na sedež v treh višinah, tako da jih prilagodite višini in velikosti otroka. Imajo prevleke, ki ščitijo njegovo telo pred pritiskom, kar mu poleg varnosti zagotavlja tudi veliko udobje.
Mehko vzmetenje; Mehko vzmetenje podpira kolesa na zračnico v X-Moveu, kar dejansko še bolj ščiti vašega otroka pred udarci. Njegovo delovanje temelji na dejstvu, da se z neravnimi površinami ali visokimi robniki voziček vedno upogne. Vibracije med vožnjo se prenašajo na kolesa, ne na sedež majhnega potnika, ki ne čuti ničesar. Mehka blazina deluje tudi na udarce pri vožnji s starejšim otrokom.
Okvir iz aluminija; Trajnost in lahkotnost otroškega vozička. Aluminij je surovina visoke kakovosti. Vsekakor krepi oblikovanje naših vozičkov. Zahvaljujoč temu je izjemno trpežen in lahek, kar omogoča, da se voziček enostavno dvignete po stopnicah ali pa ga postavite v prtljažnik avtomobila in kar gre zraven, je celota zelo enostavna in enostavna za prevoz.
Teleskopski ročaj iz Eko usnja; Enostavno čiščenje. Nastavljiv ročaj vozička je nujen za njegovo udobno vožnjo. Lahko ga prilagodite sebi in svoji višini z enim gibom roke, s pritiskom na gumb. Ročaj je izdelan iz eko usnja, tako da ne zagotavlja le lepega in močnega oprijema, predvsem pa je enostaven za čiščenje in trpežnost.
Enostavno zlaganje ogrodja; Ergonomsko brez uporabe sile. Čeprav je X-Move velik voziček, se zlahka zloži. Vsak od elementov je pritrjen in odvezan s pritiskom na gumb. Zasnovali so jih tako, da se to zgodi brez uporabe sile in samodejno. Podobno velja tudi za kolesa, ki jih je mogoče odstraniti z enim gumbom. Dovolj je tudi en poteg, da razgrnete okvir vozička.
UV50+ tkanina; Ena od predpostavk pri oblikovanju otroških vozičkov je največja skrb za varnost in zdravje otrok. Vse tkanine v vozičkih imajo najvišjo zaščito pred prepustnostjo sonca UV50. Zahvaljujoč tej zaščiti škodljivo, močno sevanje ne pride v globoko košaro in športni sedež. Izvlečni nadstrešek UV50 skoraj v celoti zajema otroka, ki sedi v vozičku, skrbi za njegovo zdravje in ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki.
Ojačani šivi; Trdnost, kakovost in dober slog. Dvojno ojačani šivi na sedežu ne samo zagotavljajo njegovo trdnost, ampak tudi zagotavljajo višjo kakovost, hkrati pa ohranjajo njegov estetski videz. Okrepitev sedeža izhaja iz dejstva, da je tako kot podstavek za voziček še posebej izpostavljen izkoriščanju. Vendar pa je za vašega otroka predvsem to, da poveča udobje vožnje z vozičkom.

Globoka košara X pram;
Elegantna, udobna in funkcionalna globoka košara. To, kar izstopa od drugih izdelkov na trgu, je, da vsebuje veliko premišljenih rešitev, ki bodo vašemu malčku omogočile brezskrbno spanje. To je globoka košara, ki bo zagotovo izpolnila pričakovanja vsakega starša.
Nastavljivo naslonjalo; S pomočjo zunanjega jermena lahko globoko košaro dvignete v sedeči položaj. To je izjemno koristna funkcija, zlasti za otroke z gastroezofagealno refluksno boleznijo. Ta postavitev globoke košare je odlična tudi za nošenje nekaj mesecev starih dojenčkov, ki še ne morejo sedeti sami. Na ta način lahko opazujejo, kaj se dogaja okoli njih, in z očmi vzpostavijo stik z očmi. Tako pomembno v prvih mesecih življenja.
Čistoča in higiena; Globoka košara ima penasto žimnico, ki jo je za razliko od kokosove vzmetnice lažje očistiti. Vzmetnice s kokosom ali ajdo v sestavi so zelo pogosto izpostavljene razvoju pršic ali hroščev ter z večjo vlažnostjo plesni in gliv. V kompletu je tudi odstranljiva bombažna rjuha. Uspešno jih lahko operemo v pralnem stroju. Priporočamo pa, da vzmetnico operete z roko. Notranjost gondole je pritrjena z Velcro. V primeru umazanije ga je mogoče enostavno odstraniti in oprati.
Zimska zaščita; je tesno nameščena na globoki košari zahvaljujoč magnetom bosta tako sestavljanje kot demontaža brezšumna. To je še posebej pomembna funkcija, če nočete prekiniti spanja dojenčka.
Strehica globoke košare; ima prezračevalno mrežico. Opremljen je s tihim mehanizmom, ki omogoča nemoteno in hitro montažo strehice.
Nosilni ročaj; aluminijast, profiliran in ergonomski ročaj, ki omogoča udobno nošenje globoke košare.
Priložena je dežna zaščita in mreža proti komarjem
UV50 tkanina

Teža in mere;
Ogrodje s športnim sedežem
teža: 15kg
D x V x Š; 96-109 x 96-102 x 61cm
Ogrodje;
teža:9,7kg
D x V x Š; 96-109 x 94-104 x 61cm
Zloženo ogrodje
Teža: 9,7kg
D x V x Š; 85 x 41 x 61cm

Globoka košara
Teža: 4,8kg
Zunanje mere
D x V ; 83 x 61cm
Notranje mere
D x V x Š; 78 x 20 x 31cm

V ceno všteto:
-Ogrodje z nakupovalno košaro
-Športni sedež
-Zimska zaščita za noge
-komarnik
-Globoka košara + zimska zaščita, komarnik , dežna zaščita

OPOMBE: Barve vozičkov na sliki se lahko razlikujejo od barv vozičkov v realnosti.
Dobavni rok: 4-6 tednov

X-lander Move, Astra black
X-Move najbolj varen od otroških vozičkov, ki otroku zagotavlja udobje in varnost med sprehodi po težavnih terenih. Varnostmi pasovi, prilagojeni njegovi višini, kolesa z zračnico, mu zagotavljajo izjemno udobje in zaščito v mestu in na zahtevnih poteh. Ogrodje vozička se enostavno na majhno zloži tako da gre tudi v manjši prtljažnik vozila. Na podnožju vozička so vgrajene LED luči, tako ste v poletnih večerih, jeseni in pozimi ko je tema po 16h in slabo osvetljeni cesti bolj vidni in varni. X-Move je terenski otroški voziček, vodilni model X-landera. Zanesljiv, neuničljiv in zelo trpežen. Vse o njem je “najboljše”.

PODOBNI IZDELKI

Copyright © 2021 Jaguar car d.o.o.