+386 (0)41 615 069
info@jaguarcar.si
Od pon. do pet. 9,00h-12,00h in 14,00h-18,00h

Dodajte 50 za brezplačno poštnino!

Jaguar car logo
Prijava
|
Trgovina

V košarici ni izdelkov.

Menu
 • Otroški voziček X-lander Pulse 2v1 Astral black
 • Otroški voziček X-lander Pulse 2v1 Astral black
 • Otroški voziček X-lander Pulse 2v1 Astral black
 • Otroški voziček X-lander Pulse 2v1 Astral black, Globoka košara
 • Otroški voziček X-lander Pulse 2v1 Astral black
 • Otroški voziček X-lander Pulse 2v1 Astral black
 • Otroški voziček X-lander Pulse 2v1 Astral black
 • Otroški voziček X-lander Pulse 2v1 Astral black
 • Otroški voziček X-lander Pulse 2v1 Astral black
 • Otroški voziček X-lander Pulse 2v1 Astral black
 • Otroški voziček X-lander Pulse 2v1 Astral black

X-lander Pulse, Astral black + darilo torbica in nastavek za steklenico

Otroški voziček X-PULSE združuje majhnost in najbolj praktične rešitve. Ustvarjen je predvsem zato, da otroku zagotavlja boljše udobje.

398.25

1 na zalogi (se lahko naroči)

OPIS
VIDEO

Zelo veliko strehico za tovrstne otroške vozičke, kolesa polnjena na zrak so le eden od mnogih elementov, ki ščitijo malčka med vožnjo po mestu.
X-Pulse ni še en predlog navadnega mestnega vozička. Napihnjena, 10-palčna zadnja kolesa omogočajo nemoteno gibanje po stopnicah ali robnikih in ščitijo otroka pred udarci tudi med spanjem.
Zložljiv sedež z nastavljivo oporo za noge in hrbtni naslon, tako da se vaš otrok počuti udobno in varno. Velika strehica, ki ščiti otroka pred vsemi vremenskimi vplivi in hrupa tako da lahko prekrije v celoti otroka.
Ne glede na to, ali se boste odločili za sprehod po parkovnih poteh ali zgodovinskem starem mestu, ali makadamu bo imel vaš otrok zagotovljeno udobje in užitek med vožnjo.
Ko se v mesto mudi, se lahko premikate s svojim tempom in uživate v svoji navzočnosti na svoj način. In zahvaljujoč večstopenjski teleskopski nastavitvi ročaja vozička lahko njegovo višino prilagodite sebi.

X-Pulse ima Nova, boljša absorpcija šoka
Pri sprednjih koles so naredili pomembne spremembe, povečali količino upogibanja, kar ima učinek še mehkejšega vzmetenja. Mehka blazina je opazna pod pritiskom od zgoraj, in ne kot prej, le ob trku v oviro.
Voziček X-Pulse ima zdaj zanesljivo oblazinjenje na vseh 4 kolesih. Dodatna prednost so napihnjene zadnje pnevmatike, ki zmanjšujejo neravnine med vožnjo. Zahvaljujoč temu se vibracije,
ki nastanejo med vožnjo, ne prenesejo na otroka, ampak jih absorbira vzmetenje vozička
Posebnost in prednost je teža X-Pulza le 12kg, skupaj s sedežem zložite v majhen paket, ki ustreza skoraj vsakemu prtljažniku. Zahvaljujoč zaponki, ki pritrdi okvir, se pri odnašanju ali odstranjevanju iz prtljažnika. avtomobila ne odvije.
X-Pulse ima nastavitev hrbtnega naslona, to vam omogoča, da ustvarite ravno površino za spečega otroka. Njegova velika zložljiva strehica omogoča, da lahko otroka zaščitite v celoti, v kateri ima prezračevanje,
ki zagotovi kroženje zraka v notranjosti.
Ne glede na vrsto sprehoda je vsakič pomembna velika nakupovalna košara. V X-Pulseu je resnično prostoren in še bolj razširjen.
Razvijanje vam omogoča, da na poti domov spakirate stvari za piknik ali večje nakupovanje.
Izredno varen voziček po temi
Zahvaljujoč LED lučkam, nameščenim v podnožju vozička, je vašemu otroku zagotovljena še boljša vidljivost kot pri običajnih reflektorjih.
Poveča se do 50 m. Ko hodite po temi ali greste po slabo osvetljeni cesti, ste lahko prepričani, da je vaš dojenček varen z vami. Vidni ste mimo avtomobilov ali drugih udeležencev v prometu.
LED luči delujejo z baterijami, njihova namestitev je res preprosta in traja nekaj trenutkov. Voziček obrnite tako, da je spodnji del naslona za noge pred vami.
V model vstavite tri baterije LR44. Gumb za vklop LED lučk je nameščen na zgornjem delu okvirja. Plošča zasije z utripajočo ali stalno lučjo.
Če je potrebno, lahko pri nameščanju baterije uporabite navodila na dnu naslona za noge.
Zaradi tega je vsak voziček izjemno varen in ščiti tisto, kar je za vas najbolj dragoceno.

OPIS:

Športni sedež se obrača v obe smeri vožnje;
Uglajeno in tiho prilagajanje, zahvaljujoč temu, da lahko naslonjalo naslonimo na poljubno višino in ga prilagodimo položaju malčka.
Izjemno uporabna funkcija, še posebej, če otrok želi spati med sprehodom. Voziček je nastavljiv v štirih položajih, vključno z najvišjim ležečim položajem, da se zagotovi najboljši in udoben položaj.
Zmogljiva in enostavno dostopna nakupovalna košara;
Nakupovalna košara z nastavljivo prostornino in enostavnim dostopom do nje. Ne glede na to, ali uporabljamo voziček ali globoko košaro,
bo ta vseboval vse potrebne otroške stvari med mestnim sprehodom ali vsakodnevnim nakupovanjem.
Prilagodljiv teleskopski ročaj;
Ročaj vozička je potreben za njegovo priročno vodenje. Lahko ga prilagodite sebi in svoji višini z enim gibom roke, s pritiskom na gumb.
Napihljiva zadnja kolesa voziček gladko premaga neravni teren;
Zaradi njih je vožnja tega vozička, tudi na najtežjih površinah, res lahka in varna. In vibracije in udarci se ne prenesejo na otroka.
Absorbirajo nepravilnosti na cesti, gladko se valjajo po njej. Kot nalašč za izlete z otroki v urbanih območjih, super so na neravnih pločnikih. Pogoj je vzdrževanje zadostnega tlaka v kolesih.
Pet točkovni varnostni pas v športnem sedežu je prilagojen velikosti otroka zaradi njegove visoke varnosti;
Gre za sistem za pritrditev jermenov z zaponkami, zahvaljujoč tej pritrditvi ni možnosti, da bi se otrok lahko osvobodil ali izpadel.
Tako v celoti zagotavljajo njegovo stabilnost in zaščito. Pasove lahko namestite na sedež v treh višinah, tako da jih prilagodite višini in velikosti otroka. Imajo mehke blazinice,
ki ščitijo njegovo telo pred pritiskom, kar mu poleg varnosti zagotavlja tudi veliko udobje.
Vzmetenje na vseh kolesih;
Zahvaljujoč dejstvu, da ima voziček absorbirano udarce vseh koles, tako sprednja kot zadnja os vozička odpravljata neravne površine. Tudi najmanjša od njih absorbirajo vzmeti, nameščene v pritrditvi kolesa.
In to posledično pomeni, da vibracije ne bodo prenesle na vašega otroka, sprehod pa bo spremenil v varno in mirno vožnjo. Tako zagotavlja udobje otroka tudi po težkih terenih.
Ogrodje iz aluminija; trdnost in lahkotnost konstrukcije;
Aluminij je surovina visoke kakovosti. Vsekakor krepi oblikovanje naših vozičkov. Zahvaljujoč njemu je naš lahek voziček trpežen in lahek,
zaradi česar ga je enostavno prenašati po stopnicah ali spraviti v prtljažnik avtomobila.
Proti komarjem, priročna zaščita na vsakem sprehodu;
V naslonu za noge so postavili mrežo proti komarjem, ki vam omogoča, da jo med sprehodom po parku ali gozdu hitro pritrdite na voziček.
Kjer koli je vaš malček izpostavljen pikom žuželk. Popolno prilega okvirju vozička, pokriva vsako vrzel. Mreža proti komarjem otroku zagotavlja varnost, zlasti med spanjem zunaj,
hkrati pa krepi njegovo psihološko udobje. Mreža ustvarja nekakšen prijeten šotor, v katerem se počuti samozavestno.
Ojačani šivi; trdnost, kakovost in dober slog;
Dvojno ojačani šivi na sedežu ne samo zagotavljajo njegovo trdnost, ampak tudi zagotavljajo višjo kakovost, hkrati pa ohranjajo njegov estetski videz.
Okrepitev sedeža izhaja iz dejstva, da je tako kot podstavek za voziček še posebej izpostavljen izkoriščanju. Vendar pa je za vašega otroka predvsem to, da poveča udobje vožnje z vozičkom.
Velika streha; enostavna za uporabo in otrokom zagotavlja popolno zaščito;
Ta voziček iam zelo dolgo strehico, katera zaščiti vašega otroka pred vetrom, dežjem ali soncem. Prilagodljiv glede na vaše potrebe, lahko povečate tako, da hitro odvijete zadrgo.
Ko se odvije, popolnoma pokrije otrokovo telo, prilagaja se njegovemu položaju. Tako deluje tudi, ko vaš otrok spi, in ustvari mirno mesto, da lahko spi.
UV50+ tkanina;
Ena od predpostavk pri oblikovanju otroških vozičkov je največja skrb za varnost in zdravje otrok. Vse tkanine v vozičkih imajo najvišjo zaščito pred prepustnostjo sonca UV50.
Zahvaljujoč tej zaščiti škodljivo, močno sevanje ne pride v globoko košaro ali v športni sedež. Izvlečna strehica z UV50 + skoraj v celoti zajema otroka,
ki sedi v vozičku, skrbi za njegovo zdravje in ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki.

Globoka košara X pram; Elegantna, udobna in funkcionalna globoka košara. To, kar izstopa od drugih izdelkov na trgu, je, da vsebuje veliko premišljenih rešitev,
ki bodo vašemu malčku omogočile brezskrbno spanje. To je globoka košara, ki bo zagotovo izpolnila pričakovanja vsakega starša.
Nastavljivo naslonjalo; S pomočjo zunanjega jermena lahko globoko košaro dvignete v sedeči položaj. To je izjemno koristna funkcija, zlasti za otroke z gastroezofagealno refluksno boleznijo.
Ta postavitev globoke košare je odlična tudi za nošenje nekaj mesecev starih dojenčkov, ki še ne morejo sedeti sami. Na ta način lahko opazujejo, kaj se dogaja okoli njih, in z očmi vzpostavijo stik z očmi.
Tako pomembno v prvih mesecih življenja.
Čistoča in higiena; Globoka košara ima penasto žimnico, ki jo je za razliko od kokosove vzmetnice lažje očistiti. Vzmetnice s kokosom ali ajdo v sestavi so zelo pogosto izpostavljene razvoju pršic
ali hroščev ter z večjo vlažnostjo plesni in gliv. V kompletu je tudi odstranljiva bombažna rjuha. Uspešno jih lahko operemo v pralnem stroju. Priporočamo pa, da vzmetnico operete z roko.
Notranjost gondole je pritrjena z Velcro. V primeru umazanije ga je mogoče enostavno odstraniti in oprati.
Zimska zaščita; je tesno nameščena na globoki košari zahvaljujoč magnetom bosta tako sestavljanje kot demontaža brezšumna. To je še posebej pomembna funkcija, če nočete prekiniti spanja dojenčka.
Strehica globoke košare; ima prezračevalno mrežico. Opremljen je s tihim mehanizmom, ki omogoča nemoteno in hitro montažo strehice.
Nosilni ročaj; aluminijast, profiliran in ergonomski ročaj, ki omogoča udobno nošenje globoke košare.
Priložena je dežna zaščita in mreža proti komarjem
UV50 tkanina

Teža in mere;

Ogrodje s športnim sedežem
teža: 12,1kg
D x V x Š; 81-95 x 96-107 x 57cm

Ogrodje;
teža:8,1kg
D x V x Š; 81-95 x 96-107 x 57cm

Zloženo ogrodje
Teža: 8,1kg
D x V x Š; 71 x 44 x 57cm

Globoka košara
Teža: 4,8kg
Zunanje mere
D x V ; 83 x 61cm

Notranje mere
D x V x Š; 78 x 20 x 31cm

V ceno všteto:
-Ogrodje z nakupovalno košaro
-Športni sedež
-Zimska zaščita za noge
-komarnik
-Globoka košara + zimska zaščita, komarnik , dežna zaščita
-Darilo Torbica
-Darilo Nastavek za steklenico

OPOMBE: Barve vozičkov na sliki se lahko razlikujejo od barv vozičkov v realnosti.

Dobavni rok: 4-6 tednov

X-lander Pulse, Astral black + darilo torbica in nastavek za steklenico
Otroški voziček X-PULSE združuje majhnost in najbolj praktične rešitve. Ustvarjen je predvsem zato, da otroku zagotavlja boljše udobje.

PODOBNI IZDELKI

Copyright © 2021 Jaguar car d.o.o.