+386 (0)41 615 069
info@jaguarcar.si
Od pon. do pet. 9,00h-12,00h in 14,00h-18,00h

Dodajte 50.00 za brezplačno poštnino!

Jaguar car logo
Prijava
|
Trgovina

V košarici ni izdelkov.

Menu
 • Otroški voziček trikolesnik X-lander Run 2v1 Astral black
 • Otroški voziček trikolesnik X-lander Run 2v1 Astral black
 • Otroški voziček trikolesnik X-lander Run 2v1 Astral black
 • Otroški voziček trikolesnik X-lander Run 2v1 Astral black
 • Otroški voziček trikolesnik X-lander Run 2v1 Astral black
 • Otroški voziček trikolesnik X-lander Run 2v1 Astral black
 • Otroški voziček trikolesnik X-lander Run 2v1 Astral black
 • Otroški voziček X-lander Run 2v1 Night blue
 • Otroški voziček X-lander Run zavora na ročaju
 • Otroški voziček X-lander Run, ogrodje
 • Otroški voziček X-lander Run trikolesnik
 • Otroški voziček X-lander Run 2v1
 • Otroški voziček X-lander Run 2v1 trikolesnik
 • Otroški voziček X-lander Run 2v1 prezračevalna strehica
 • Otroški voziček X-lander Run 2v1 Night blue

X-lander Run, Astral black

X-Run je otroški voziček certificiran in preizkušen v skladu z najzahtevnejšimi standardi, ki bi jih morali izpolnjevati tekaški vozički. Ustvarjeno z namenom, da občutite varnost svojega otroka med aktivnimi sprehodi.
Jogging voziček ima nagnjena kolesa glede na osrednjo os, ki krepijo izjemno stabilno zasnovo. Olajšajo njegovo stabilnost na neravnih površinah.
Nobena energična vožnja ne bo ogrozila udobja in zaščite vašega otroka. Sedež je obešen na jermenih, kar zmanjšuje vibracije in preprečuje, da bi se širile v notranjost sedeža. Zahvaljujoč temu je vožnja za otroka zelo mirna in udobna.

524.00

Na voljo po naročilu

OPIS
VIDEO

Otroški voziček za tek, to je model X-Run, je bil ustvarjen za tiste, ki imajo radi aktiven življenjski slog. Zato je voziček idealen za tekaške sprehode in tudi manj intenzivne. Navdušuje s svojo vzdržljivostjo, pa tudi s svojo lahko konstrukcijo. Zahvaljujoč njemu se voziček enostavno upravlja. Tek, rolanje ali hitra sprememba smeri med treningom bodo prijetni tako za vašega otroka kot za vas.
X-Run je bil ustvarjen tako, da staršem omogoča, da so vedno blizu svojim otrokom, ne glede na njihove potrebe in situacije. Z vozičkom X-Run razvijate svojo dejavnost in si tako zagotovite dostojen odmerek gibanja! Tako se bo dinamična hoja spremenila v družinsko in varno zabavo.
To ne pomeni, da je tekaški voziček X-Run namenjen samo staršem, ki se ukvarjajo s športom. Zanesljivost in vsestranskost, ki je značilna za naš tekaški voziček, je tudi v tem, da je neverjetno praktičen in bistveno olajša vsakodnevne izlete v mesto. Otroški voziček X-Run je trpežen in zelo lahek, kar olajša prenašanje.
Voziček X-Run ima velik udoben sedež, ki otroku nudi veliko udobje. Poleg tega ima prostorno in prilagodljivo nakupovalno košaro. Idealen tudi za shranjevanje najbolj potrebnih stvari, ko greste na izlet.

Ni vsak jogger lahko tekaški voziček.
Tak voziček mora izpolnjevati zahtevne standarde in opraviti številne preizkuse, da pridobi certifikat in normo tekaške opreme. Pogosto je tekaški voziček tisti s tremi kolesi ali zvonec na ročaju. Vendar to ni dovolj za zagotovitev varnosti med tekom ali treningom.
X-Run ima specializiran standard “Norma jogger EK2 / AK2.3 14-02: 2014” Zagotavlja tehnološke rešitve, s katerimi je vsaka vadba varna za otroka in starše.
Certificiran tekaški voziček, ki ustreza zahtevam EK2 / AK2.3 14-02: 2014, so značilne nagnjena zadnja kolesa, ki zagotavljajo stabilno vožnjo vozička. Če z veliko hitrostjo udarite po neravni cesti, otroški voziček ne bo nagnil z otrokom v notranjost. Sprednje fiksno kolo se ob vstopu v pesek ali luknjo ne bo nenadzorovano vrtelo.
Vožnja je gladka, to zagotavljajo velika, črpana kolesa, kakovostni ležaji, ki so odgovorni za enostavno vrtenje koles na osi.
Seveda sta v tekaški opremi potrebna zvonec in ročna zavora. Zlasti pri rolanju se lahko voziček ustavi na zelo kratki razdalji. Ključnega pomena je za varnost pri visoki hitrosti ali vožnji navzdol. Tekaški vozički morajo imeti trak, ki voziček povezuje z vodilno osebo, ta zahteva standard, da zagotovimo, da če med tekom spremenimo tempo ali potisni ročaj nenadzorovano spustimo, voziček z otrokom se ne bo pustil samega.
Varnost in kakovost otroškega vozička zagotavljata skladnost z EN 1888: 2012. Standardni voziček EK2 / AK2.3 14-02: 2012.

Značilnosti X-Rum;

Zvonec na ročaju; Ključnega pomena za varnost vašega otroka med treningom je zvonec, ki je nameščen na ročaju vozička, krepi varnost vašega otroka. Še posebej pri teku ali treningu.
Pet točkovni varnostni pas; Prilagojen velikosti otroka zaradi njegove visoke varnosti. Gre za sistem za pritrditev pet točkovni varnostni pas s zaponkami. Zahvaljujoč tej pritrditvi ni možnosti, da bi se otrok lahko osvobodil ali izpadel. Tako v celoti zagotavljajo njegovo stabilnost in zaščito. Pasove lahko namestite na sedež v treh višinah, tako da jih prilagodite višini in velikosti otroka. Imajo prevleke, ki ščitijo njegovo telo pred pritiskom, kar mu poleg varnosti zagotavlja tudi veliko udobje.
Sistem za hitro sprostitev sprednjega kolesa; Ergonomsko odstranjevanje koles, to je izjemno staršem prijazen patent za odstranjevanje koles. Vemo, kako dragocena je lahko vsaka sekunda, ko imate med treningom majhnega otroka s seboj. Zato je hitra poteza z eno roko odviješ ročico, ki drži kolo ta se sprosti in omogoča hitro demontažo. Zaradi tega se velikost okvirja tudi znatno zmanjša, kar olajša prevoz vozička. Zadnja kolesa se tudi enostavno odstranijo.
Zložljiva strehica; Strehica je enostaven za uporabo in otrokom zagotavlja popolno zaščito. Učinkovita zaščita vašega otroka pred vetrom, dežjem ali soncem. Prilagodljiv glede na vaše potrebe, lahko povečate tako, da hitro odvijete zadrgo. Ko se odvije, popolnoma pokrije otrokovo telo, prilagaja se njegovemu položaju. Tako vaš dojenček spi, in ustvari mirno mesto.
Prezračevalna strehica; Prezračen sedež z dobro kroženjem zraka v vozičku. V strehici je prezračevalna mrežica, ki pušča zrak v voziček. Zahvaljujoč tej rešitvi vaš otrok v poletnih, sončnih dneh pridobi ogromno potovalnega udobja. Strehica se lahko delno premakne z zadrgo. Tako sproščeno služi kot okno, tako da lahko starš opazuje otroka.
Ročna zavora; Zagotavljanje varnosti malčka med aktivnim usposabljanjem staršev. Ročna zavora je nujna zahteva za aktivno preživljanje časa z otroki. Tako za ljudi, ki imajo radi rolanje, kot za tiste, ki radi tečejo. Med treningom vam omogoča samozavestno nadziranje hitrosti, tudi na nagnjenih tleh. Kar pomeni, da imate tudi otrokovo varnost pod nadzorom. Obvezna zavora na ročaju je urejena s posebno odobritvijo za vozičke za tekaške vozičke.
Mreža proti komarjem in nakupovalna košara; Zagotovitev udobne hoje za vašega malčka, lahko bi rekli, da gre za dva najbolj uporabna elementa vozička za aktivne starše. Mreža proti komarjem ščiti vašega otroka med treningom ali tekom zunaj mesta ali na gozdni poti. Nakupovalna košarica X-Run ni le prostorna, ampak ima na sprednji strani dodatno zadrgo, s katero lahko stvari dobro shranite in omogočite enostavno razpakiranje.
Športni sedež; Lahki, vendar dobro blažilni udarci, ta vrsta sedeža je obešena na posebnih jermenih. Zahvaljujoč temu vaš mali potnik ne bo čutil vsakega udarca. Jermeni absorbirajo šok, preprečujejo, da bi ga prenesli na otroka in ga celo nežno ziba. Sedež skupaj z otroškim vozičkom se zloži brez potrebe po demontaži. Sam sedež je izjemno lahek in ne vpliva na težo celote. Glede na položaj otroka je za boljše udobje naslonjalo sedeža mogoče prosto nastaviti.
Ojačani šivi; Trdnost, kakovost in dober slog. Dvojno ojačani šivi na sedežu ne samo zagotavljajo njegovo trdnost, ampak tudi zagotavljajo višjo kakovost, hkrati pa ohranjajo njegov estetski videz. Okrepitev sedeža izhaja iz dejstva, da je tako kot podstavek za voziček še posebej izpostavljen izkoriščanju. Vendar pa je za vašega otroka predvsem to, da poveča udobje vožnje z vozičkom.
UV50+ tkanina; Ena od predpostavk pri oblikovanju otroških vozičkov je največja skrb za varnost in zdravje otrok. Vse tkanine v vozičkih imajo najvišjo zaščito pred prepustnostjo sonca UV50. Zahvaljujoč tej zaščiti škodljivo, močno sevanje ne pride v globoko košaro in športni sedež. Izvlečni nadstrešek UV50 skoraj v celoti zajema otroka, ki sedi v vozičku, skrbi za njegovo zdravje in ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki.

Globoka košara X pram;
Elegantna, udobna in funkcionalna globoka košara. To, kar izstopa od drugih izdelkov na trgu, je, da vsebuje veliko premišljenih rešitev, ki bodo vašemu malčku omogočile brezskrbno spanje. To je globoka košara, ki bo zagotovo izpolnila pričakovanja vsakega starša.
Nastavljivo naslonjalo; S pomočjo zunanjega jermena lahko globoko košaro dvignete v sedeči položaj. To je izjemno koristna funkcija, zlasti za otroke z gastroezofagealno refluksno boleznijo. Ta postavitev globoke košare je odlična tudi za nošenje nekaj mesecev starih dojenčkov, ki še ne morejo sedeti sami. Na ta način lahko opazujejo, kaj se dogaja okoli njih, in z očmi vzpostavijo stik z očmi. Tako pomembno v prvih mesecih življenja.
Čistoča in higiena; Globoka košara ima penasto žimnico, ki jo je za razliko od kokosove vzmetnice lažje očistiti. Vzmetnice s kokosom ali ajdo v sestavi so zelo pogosto izpostavljene razvoju pršic ali hroščev ter z večjo vlažnostjo plesni in gliv. V kompletu je tudi odstranljiva bombažna rjuha. Uspešno jih lahko operemo v pralnem stroju. Priporočamo pa, da vzmetnico operete z roko. Notranjost gondole je pritrjena z Velcro. V primeru umazanije ga je mogoče enostavno odstraniti in oprati.
Zimska zaščita; je tesno nameščena na globoki košari zahvaljujoč magnetom bosta tako sestavljanje kot demontaža brezšumna. To je še posebej pomembna funkcija, če nočete prekiniti spanja dojenčka.
Strehica globoke košare; ima prezračevalno mrežico. Opremljen je s tihim mehanizmom, ki omogoča nemoteno in hitro montažo strehice.
Nosilni ročaj; aluminijast, profiliran in ergonomski ročaj, ki omogoča udobno nošenje globoke košare.
Priložena je dežna zaščita in mreža proti komarjem
UV50 tkanina

Teža in mere;
Ogrodje s športnim sedežem
teža: 11,6kg
D x V x Š; 111 x 93-115 x 60cm
Ogrodje;
teža:11,6kg
D x V x Š; 111 x 93-115 x 60cm
Zloženo ogrodje
Teža: 11,6kg
D x V x Š; 104 x 39 x 60cm

Globoka košara
Teža: 4,8kg
Zunanje mere
D x V ; 83 x 61cm
Notranje mere
D x V x Š; 78 x 20 x 31cm

V ceno všteto:
-Ogrodje z nakupovalno košaro
-Športni sedež
-Zimska zaščita za noge
-komarnik
-Globoka košara + zimska zaščita, komarnik , dežna zaščita

OPOMBE: Barve vozičkov na sliki se lahko razlikujejo od barv vozičkov v realnosti.
Dobavni rok: 4-6 tednov

X-lander Run, Astral black
X-Run je otroški voziček certificiran in preizkušen v skladu z najzahtevnejšimi standardi, ki bi jih morali izpolnjevati tekaški vozički. Ustvarjeno z namenom, da občutite varnost svojega otroka med aktivnimi sprehodi. Jogging voziček ima nagnjena kolesa glede na osrednjo os, ki krepijo izjemno stabilno zasnovo. Olajšajo njegovo stabilnost na neravnih površinah. Nobena energična vožnja ne bo ogrozila udobja in zaščite vašega otroka. Sedež je obešen na jermenih, kar zmanjšuje vibracije in preprečuje, da bi se širile v notranjost sedeža. Zahvaljujoč temu je vožnja za otroka zelo mirna in udobna.

PODOBNI IZDELKI

Copyright © 2021 Jaguar car d.o.o.